top of page

Wie ben ik?

Ik ben Joke Van Hoof, °1975

Naast mijn gestalttherapeut ben ik moeder van 2 prachtkinderen, liefhebbende partner en ontdekker van mijn eigen leven. Ik geniet van het samenzijn met mensen, praten over het leven, reizen, kunst en lezen.

De natuur speelt voor mij een heel belangrijke rol als energie-gever, toevluchtsoord, bron van schoonheid, symbool van het leven.

Na het middelbaar ben ik in het Sint-Elisabeth Instituut voor verpleegkunde, in Leuven terecht gekomen. 

Hier behaalde ik mijn diploma's van gegradueerd ziekenhuisverpleegkundige en gegradueerd Psychiatrisch verpleegkundige. Tijdens mijn opleiding tot Psychiatrisch verpleegkundige, ontdekte ik de "Gestalttherapie" door een lesgeefster die eveneens gestalttherapeute was. Ik voelde meteen dat deze manier van werken aansloot bij wie ik als persoon ben.  

 

In 2006 startte ik de 4 jarige opleiding tot gestalttherapeut. In 2018 behaalde ik mijn diploma als tabakoloog. 

Op dit moment verdiep ik mij in de motivatie-psychologie en gezond leven. Ik wil in de toekomst meer gaan werken rond een positieve mindset en mensen hierin ondersteunen. Want alles begint bij verlangen. En dit realiseren.

Ik volgde reeds tal van opleidingen rond waarderend leiderschap, open communicatie, mindfullness, intuïtieve ontwikkeling, motiveren van een team, timemanagment, burn-out, palliatieve zorg en rouwzorg.

bottom of page