top of page

Wie ben ik?

IMG_1115_Original.jpg

Ik ben Joke Van Hoof, °1975

 

Ik ben moeder van 2 prachtkinderen, liefhebbende partner, plusmoeder van 2 plusdochters en ontdekker van mijn eigen leven. Ik geniet van het samenzijn met mensen, praten over het leven, reizen, kunst, lezen, lekker eten,....

De natuur speelt voor mij een heel belangrijke rol als energie-gever, toevluchtsoord, bron van schoonheid, symbool van het leven, bron van rust en stilte.

Na het middelbaar behaalde ik mijn diploma's van gegradueerd ziekenhuisverpleegkundige en gegradueerd Psychiatrisch verpleegkundige. Tijdens mijn opleiding tot Psychiatrisch verpleegkundige, ontdekte ik de "Gestalttherapie"

 Ik voelde meteen dat deze manier van werken aansloot bij wie ik als persoon ben en besloot toen reeds ooit de opleiding te volgen.

 

In 2006 startte ik de 4 jarige opleiding tot gestalttherapeut en werkte ik deze ook af aan het FMS.

In 2018 behaalde ik mijn diploma als tabakoloog aan VRGT.

2022 behaalde ik het certificaat van hartcoherentiecoach, Nervacoach.

Op dit moment verdiep ik mij in de motivatie-psychologie en gezond leven. Ik wil in de toekomst meer gaan werken rond een positieve mindset en mensen hierin ondersteunen. Want alles begint bij verlangen. En dit realiseren.

September 2024 hoop ik te starten met de opleiding TCM Lifestylecoach en de chinese gezondheidstherapeut.

Ik volgde reeds tal van opleidingen rond waarderend leiderschap, open communicatie, mindfullness, intuïtieve ontwikkeling, motiveren van een team, timemanagment, burn-out, palliatieve zorg en rouwzorg.

bottom of page